Contact
hadeka logo

VERSCHILLENDE SCHUIFDEURKASTEN

Onze schuifdeurkasten bieden gigantisch veel mogelijkheden aan onze klanten! De Barn schuifdeuren geven een modern interieur een strakke en specifieke uitstraling. Terwijl de stijldeuren (klassiek of modern) goed passen in een landelijke én moderne woonstijl.

DIRECT NAAR

SELECTEER EEN KAST STIJL

hadeka klassieke
Klassiek
hadeka barn
Barn
hadeka moderne
Modern
hadeka loft
LOFT
hadeka omlijste
OMLIJSTE

KLASSIEKE SCHUIFDEURKASTEN

Onze klassieke schuifdeurkasten kunt u herkennen aan de mooie stijlvolle lijnen, die verwijzen naar vervlogen tijden. Uiteraard hebben wij, als uw woninginterieur specialist, ook mooie design kasten met een ambachtelijke uitstraling. De kasten zijn stijlvol vormgegeven waarin het contrast van de gebruikte materialen een mooi uniek karakter geven. Onze kasten zullen nooit ouderwets zijn of uit de mode raken en wij omschrijven onze kasten dan ook met de term "tijdloos".

KLASSIEKE STIJLDEUREN

Leverbaar in 13 kleuren

De klassieke stijldeuren van Hadeka zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Deurgrepen

Maak uw klassieke stijldeur af met een passende deurgreep. Kies de stijl die bij u past!

BARN SCHUIFDEURKASTEN

De Barn schuifdeurkasten geven u uw huis een mooie landelijke uitstraling. Met onze kasten kunt u landelijk wonen op elke locatie, zelfs in de drukke binnenstad. Onze kasten worden ontworpen in een specifieke robuuste stijl, waaruit het vakmanschap en de klasse van het merk word geaccentueerd. Wij maken de schuifdeurkasten worden volledig op maat voor u vervaardigd.

BARN STIJLDEUREN

Leverbaar in 13 kleuren

De barn stijldeuren van Hadeka zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Deurgrepen

Maak uw barn stijldeur af met een passende deurgreep. Kies de stijl die bij u past!

MODERNE SCHUIFDEURKASTEN

Wij leveren echter ook moderne schuifdeurkasten. Onze schuifdeurkasten hebben een mooie strakke uitstraling met een zeer eigentijds modern karakter. Onze kasten onderscheiden zich in klasse en vakmanschap en vormen de standaard in de markt van moderne schuifdeurkasten.

MODERNE STIJLDEUREN

Leverbaar in 13 kleuren

De moderne stijldeuren van Hadeka zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Deurgrepen

Maak uw moderne stijldeur af met een passende deurgreep. Kies de stijl die bij u past!

LOFT SCHUIFDEURKASTEN

Voor de bewonderaars van de woninginrichting in mediterrane stijl hebben wij de stijlvolle Loft schuifdeurkasten. Deze kasten hebben een volledig zuid Europees karakter en een unieke uitstraling zoals ook op het schiereiland te vinden is. Met deze kast brengt u de mediterrane stijl bij u in huis..

Leverbaar in 13 kleuren

De loft stijldeuren van Hadeka zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Deurgrepen

Maak uw loft stijldeur af met een passende deurgreep. Kies de stijl die bij u past!

OMLIJSTE SCHUIFDEURKASTEN

Bent u op zoek naar omlijste schuifdeurkasten met een mooie stijlvolle uitstraling, bekijk dan ons aanbod. Wij hebben een divers aanbod van specifieke mogelijkheden om uw omlijste schuifdeurkast volledig naar wens samen te stellen. Wij leveren de kast, die u voor ogen heeft en volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

OMLIJSTE STIJLDEUREN

OMLIJSTINGEN

De omlijste stijldeuren van Hadeka zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Leverbaar in 13 kleuren

De omlijste stijldeuren van Raffito zijn leverbaar in 13 verschillende kleuren. MDF paneel, kan in elke gewenste kleur overschilderd worden.

Showroom Afspraak

De mooiste maatkasten met persoonlijke aandacht.

designer images