Contact
hadeka logo
display image

Bio Ethanol

Met een bio ethanol inzethaard hebben we de mogelijkheid om een opmaat gemaakte haard te ontwerpen die perfect in uw interieur past. Een schone haard, overal eenvoudig te plaatsen. Wij bieden u de keuze tussen verschillende bio ethanol inzethaarden in verschillende formaten. Indien u van 'echt' vuur houdt, kies dan voor onze bio ethanol brander met keramische steen. Hiervoor zijn speciale inbouw-units ontwikkeld. Een rookgasafvoer is niet nodig. Bio ethanol haarden zijn CO2 neutraal.

Bio ethanol

Simpel uitgelegd is bio ethanol alcohol die ongeschikt is voor consumptie. Alcohol ontstaat door gisting van vruchten of planten. Bio ethanol of alcohol verdampt, het is de bio ethanol- of alcoholdamp die we branden met een bio ethanol brander. Deze verbranding van bio ethanol is volkomen schoon. Wel moeten we rekening houden dat bij elke verbranding zuurstof gebruikt wordt, we moeten dus voldoende ventileren.

Erkende kwaliteit

Alle bio ethanol branders die we gebruiken worden volgens strenge normen in Europa geproduceerd. Onze bio ethanol branders zijn gekeurd volgens de nieuwe strenge Europese veiligheidsnormen van Europa (EN 16647:2015). Onze branders zijn geproduceerd uit duurzaam RVS en zijn hebben een dubbele wand voor extra veiligheid. Gezien wij overtuigd zijn van de veiligheid en de kwaliteit van onze bio ethanol branders met gepatenteerde keramische steen geven wij op deze producten een levenslange garantie.

De juiste haard voor uw interieur

HaDeKa is gespecialiseerd in het combineren van de juiste haard en uw interieur. Er komt meestal veel meer bij kijken om een sfeervolle haard in een interieur te realiseren. Wij kunnen de juiste brander perfect integreren met uw interieur. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen laten zien welke mogelijkheden perfect in uw interieur passen.

Showroom Afspraak

De mooiste maatkasten met persoonlijke aandacht.

designer images