Contact
hadeka logo
display image

Elektrische haarden

Een elektrische haard is een mooie en makkelijke oplossing om het effect van een open vuur te creëren. De haarden kunnen decoratief gebruikt worden maar hebben in veel gevallen ook een verwarmingsstand. Het principe van een LED elektrische haard is vrij eenvoudig, lichtprojectie op een draaiende spil. In combinatie met houtstammetjes die mooi gloeien geeft dit een zeer realistisch vuurbeeld. De meeste haarden hebben verschillende licht en warmte standen en zijn voorzien van een afstandsbediening. Een LED elektrische haard is volledig onderhoudsvrij waardoor ze in korte tijd enorm populair geworden zijn. De haard is prima te gebruiken als bij-verwarming of kan enkel decoratief te gebruiken waardoor het stroomverbruik te verwaarlozen is. Met de laatste ontwikkeling in LED elektrische haarden lijken de vlammen nog meer tussen de houtstammen vandaan te komen terwijl de stammen ook echt lijken te gloeien. Dit type elektrische haarden noemen we dan 3D LED haarden.

Elektrische haarden

Een elektrische haard brengt de sfeer en gezelligheid van een echte haard in huis. De sfeer van een gashaard of houtkachel maar dan zonder de nadelen! De nieuwe generatie elektrische haarden die wij leveren functioneert met zuinige LED lampen. Alle LED haarden verbruiken zo een minimum aan energie indien ze enkel als decoratie haard worden gebruikt. Een elektrische haard is kiezen voor een onderhoudsvrije sfeerhaard.

Voor- en nadelen van een elektrisch haard:

  • + geen rookkanaal nodig
  • + enkel een stopcontact nodig
  • + geen rook, geur of fijnstof
  • + gebruiksvriendelijk
  • + relatief goedkoop
  • - niet geschikt als hoofdverwarming
  • - geen echt vuur (illusie van vlammen)

Erkende kwaliteit

Alle elektrische haarden van HaDeKa voldoen aan de meeste recente veiligheidsnormen. De sfeerhaarden zijn geproduceerd voor jarenlang plezier. Onze LED haarden zijn bijzonder energie zuinig en geven een mooi vuurbeeld. De sfeerhaarden zijn toepasbaar in diverse schouwen of kunnen toegepast worden in een project of eigen ontwerp.

De juiste haard voor uw interieur

HaDeKa is gespecialiseerd in het combineren van de juiste haard en uw interieur. Er komt meestal veel meer bij kijken om een sfeervolle haard in een interieur te realiseren. Wij kunnen de juiste brander perfect integreren met uw interieur. Neem vrijblijvend contact met ons op zodat wij u kunnen laten zien welke mogelijkheden perfect in uw interieur passen.

Showroom Afspraak

De mooiste maatkasten met persoonlijke aandacht.

designer images