Contact
hadeka logo

HaDeKa biedt u mooie haarden, deze kunnen in elke situatie geplaatst worden. Of het nu gaat om een losse schouw met sfeerhaard of een volledig maatwerk meubel met sfeerhaard er in gebouwd.Wij van HaDeKa maken uw droom tot werkelijkheid. Onze jaren lange ervaring met het bouwen van kasten opmaat komt hier bij goed van pas. Als het meubel een deel van de wand moet worden kunnen wij dat ook regelen, ook als er gestuct en geschilderd moet worden is HaDeKa uw partner in het oplossen van uw wensen en eisen.

designer images

WATERDAMP

Waterdamp haarden met het unieke en gepatenteerde mist effect kom je heel dichtbij het vuurbeeld van een echte gashaard of houthaard.

designer images

BIO ETHANOL

Bio ethanolhaard en bio ethanolkachels zijn ideaal om in elk vertrek te plaatsen en om mee te verwarmen. U heeft géén rookkanaal nodig en de gesloten bio ethanolhaard kan gemakkelijk en overal geplaatst worden zoals in uw woning, serre, aanbouw of in andere ruimtes. Maar ook voor het overdekte buitenleven zijn de bio ethanolkachels geschikt, een heerlijke sfeer verwarmer voor buiten.

designer images

ELEKTRISCHE SFEERHAARDEN

Elektrische haarden bieden huiselijke en sfeervolle warmte en dat kan worden gecreëerd waar u maar wilt. Moderne elektrisch haarden geven een zeer levendig en realistisch "vlammenspel" en in sommige gevallen zorgen ze ook nog eens voor een behaaglijke warmte.

designer images

PELLETKACHELS

De pelletkachel is een kachel waarin houtpellets verbrand worden. De pelletkachel lijkt, vanwege het raam waarin de vlam zichtbaar is, op een houtkachel.