Contact
hadeka logo

De mooie kasten geplaatst en geleverd door HaDeKa

De mooie kasten geplaatst en geleverd door HaDeKa, met jaren lange ervaring hier in kunnen aangepast en precies opmaat gemaakt worden voor elke situatie. Al gaat het om een kast in de hal, slaapkamer, woonkamer of zolder het maak voor HaDeKa niet uit. Wij verzorgen dit compleet of er nu een aanpassing aan de elektra moet gebeuren bij voor beeld als er een stopcontact of schakelaar in de weg zit ,een vakkundig personeel lost dit op.

designer images

GARDEROBEKASTEN

Onze garderobekasten zijn kasten met een eigen en specifiek karakter. Deze kasten wil iedereen in zijn kledingkamer hebben. Wij maken de kasten geheel op maat en voorzien in al uw opbergwensen. Wij bouwen de garderobekasten in diverse stijlen zoals Italiaans, Landelijk of Modern design.

designer images

BOEKENKASTEN

Wij bouwen onze boekenkasten met en van hoogwaardige materialen en houden rekening met uw bijzondere wensen en eisen. Wij bouwen de kasten voor al de denkbare specifieke ruimte en plekken in uw huis en kantoor. Kijk naar ons aanbod, wij maken onze boekenkasten van bijzonder hoge kwaliteit en volledig op maat voor u. De boekenkasten stralen kwaliteit en vakmanschap uit en wij maken de kasten op maat voor de specifieke sfeer en inrichting van uw woning.

designer images

SCHUIFDEURKASTEN

Wij maken stijlvolle en mooie schuifdeurkasten op maat.Wij leveren onze schuifdeurkasten met een mooi eigentijds karakter waarbij wij het design laten aansluiten op de recente industriƫle ontwikkelingen. Onze kasten worden op maat gemaakt en sluiten bij ieder wooninterieur aan.

designer images

INLOOPKASTEN

Wie wil er geen inloopkast hebben, wij maken uw inloopkast op maat en volgens uw wensen en eisen op het gebied van de indeling en routering. Wij houden rekening met al uw wensen en eisen en werken met speciale materialen. Achter elke kastdeur schuilt een verrassing en elke indeling is mogelijk. Dromen bestaan en wij laten deze uitkomen.

designer images

INBOUWKASTEN

Wij bouwen inbouwkasten op maat, mooi en stijlvol en gebouwd met de mooiste materialen. Wij bouwen onze inbouwkasten met een mooi eigentijds karakter. Onze kasten passen bij ieder wooninterieur. Voor iedereen bouwen wij een maatwerk kast.

designer images

LINNENKASTEN

De nieuwe Linnenkast op maat volledig gemaakt op basis van uw wensen. Achter elke schuifdeur een verrassing en een eindeloze reeks aan indelingen is mogelijk. Uw droom komt uit met onze prachtige linnenkasten, volledig op maat en in uw stijl.

designer images

WANDKASTEN

Wij bouwen u wandkast op maat en volgens uw wensen en eisen. Wij voorzien onze wandkasten van een mooi eigentijds en persoonlijk karakter. Wij maken onze kasten passend bij ieder wooninterieur en in elk design.