Contact
hadeka logo

De mooie deuren van HaDeKa kunnen door ons in elke situatie geleverd en geplaatst worden. Onze deuren kunnen worden geplaatst in een hal, woonkamer, slaapkamer of zolde, al is het onder een schuine wand of voor een bestaand interieur wij maken er een geweldig mooi geheel van. Onze jaren lange ervaring maakt dat uw droom werkelijkheid kan worden. Wij verzorgen de installatie compleet. Een aanpassing aan de electra, indien er een stopcontact of schakelaar in de weg zit ,ons vakkundig personeel lost dit op. Wij nemen ook de eventuele bouwkundige wijzigingen voor onze rekening. Indien er een muur in de weg staat van u droom kast lossen wij dit op,compleet met stuc en schilderwerk. Bij vragen over u dromen kunt u altijd bellen of mailen ook voor een vrijblijvende offerte zijn wij beschikbaar………HaDeKa ont zorgt.

designer images

BARN DEUREN

Onze Barn kastdeur is maatwerk tot in de perfectie. Deze stoere kastdeur is van uitstekende kwaliteit en geeft een landelijk karakter. Perfect te combineren met stoere industriële grepen wat het effect van de uitstraling versterkt.

designer images

INDUSTRIËLE DEUREN

Industriële deuren zijn volledig in opkomst bij het inrichten van een woning. Steeds meer mensen maken deze keuze en dat is niet verwonderlijk, de industriële deuren passen in vrijwel iedere woninginrichting en bieden veelzijdige combinatie mogelijkheden. De industriële kastdeuren kunt u op maat laten vervaardigen. Het voordeel hiervan is dat u er een persoonlijke tint aan kunt geven en de inrichting van de kast volledig kunt afstemmen op uw wensen.

designer images

KLASSIEKE DEUREN

De klassieke deuren stralen luxe en elegantie uit en passen uitstekend bij een klassiek interieur. Stuk voor stuk hebben onze modellen een klassieke uitstraling, gekenmerkt door de landelijke frezing in de schuifdeur. Een verfraaiing van uw kastenwand voorzien van maatwerk tot in de perfectie.

designer images

LOFT DEUREN

De loft deuren zijn massief en robuust en kenmerken zich door een stijlvolle uitstraling met een voelbaar en zichtbaar oppervlak. Waan u in zuid Europese sferen en ontmoet Italiaans design.

designer images

MODERNE DEUREN

De moderne kastdeuren hebben een hedendaags modern karakter en zijn strak vormgegeven. Een kast van wand tot wand is de oplossing bij uitstek voor een modern en strak geheel. Durf te spelen met de collectie deurmodellen, kleuren en handgrepen voor een perfecte match binnen uw woonstijl. Wilt u advies neem dan contact met ons op.

designer images

OMLIJSTE DEUREN

Onze omlijste deuren kennen diverse mogelijkheden door verschillende frames te combineren met een verschillende deurvulling. Van levendige kleuren tot neutrale tinten, van spiegel- tot glasdeuren. Kortom, met deze stijl creëert u sfeer en rust in een ruimte.