Ha-De-Ka - Logo
HaDeKa - Kast Den Haag

nero

nero
 
Prijs losse schouw                 v.a. : 1049,-
Prijs met biobrander            v.a. :  1777,-

Prijs met mystic fire             v.a. :1944,-
Prijs met electrische haard v.a. : 1244,-
Voor meer info : http://www.kastdenhaag.nl/offerte.html

 Schouw Nero is gemaakt van Fossil Stone. Dit is een unieke, echte steensoort op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en uitstraling van echt marmer en blijft het gewicht relatief laag. Deze sierschouw is met meerdere keramische inzethaarden en elektrische vuren te combineren. 

Afmetingen schouw: 1010 x 1190 x 360 mm (HxBxD). 

Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Ruby Fires biedt u gepolijste (glad en licht glanzende) schouwen en ongepolijste schouwen (met een ruwe structuur en een wat doffere uitstraling). 

Ruby Fires is toonaangevend op het gebied van sfeerhaarden zonder rookkanaal. De ideale haard voor in uw huis. Onze collectie omvat elektrische haarden en haarden op bio ethanol. Beide systemen zijn gemakkelijk in gebruik en volkomen veilig. De openhaard zonder rookkanaal maakt het knus in elke kamer. 

Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing. 

De inzethaard op bio ethanol heeft alle voordelen die een haard zonder rookkanaal kan hebben. Onder andere: 

  • Milieuvriendelijke biologische brandstof. 
  • Verbranding via verdampte vloeistof met regelbare vlammen.
  • Veilige verbranding zonder afvoerkanaal in ieder vertrek. 

De bio ethanol haarden werken uitstekend in bestaande kachels en openhaarden. Het systeem is ook prima geschikt voor gebruik in de caravan of buiten. Met de openhaard zonder rookkanaal zorgt Ruby Fires voor sfeer binnen handbereik.