Ha-De-Ka - Logo
HaDeKa - Kast Den Haag

Louis

Louis
 
Prijs losse schouw                 v.a. : 1249,-
Prijs met biobrander            v.a. : 1977,-

Prijs met mystic fire             v.a. : 2144,-
Prijs met electrische haard v.a. : 1444,-

 

Voor meer informatie : http://www.kastdenhaag.nl/offerte.html
Schouw Louis Castle Stone met gepolijst fossielsteen bovenblad. Deze schouw is met meerdere keramische inzethaarden en elektrische vuren te combineren. 

Afmetingen: 1100 x 1180 x 430 mm (HxBxD).

Castle Stone is een mengeling van gemalen steen met kunsthars. Hierdoor ontstaat de structuur van zandsteen met karakteristieke oneffenheden. Door het gebruik van kunsthars blijft het gewicht relatief laag.

Ruby Fires is toonaangevend op het gebied van sfeerhaarden zonder rookkanaal. De ideale haard voor in uw huis. Onze collectie omvat elektrische haarden en haarden op bio ethanol. Beide systemen zijn gemakkelijk in gebruik en volkomen veilig. De openhaard zonder rookkanaal maakt het knus in elke kamer. 

Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing. 

De inzethaard op bio ethanol heeft alle voordelen die een haard zonder rookkanaal kan hebben. Onder andere: 

  • Milieuvriendelijke biologische brandstof. 
  • Verbranding via verdampte vloeistof met regelbare vlammen.
  • Veilige verbranding zonder afvoerkanaal in ieder vertrek. 

De bio ethanol haarden werken uitstekend in bestaande kachels en openhaarden. Het systeem is ook prima geschikt voor gebruik in de caravan of buiten. Met de openhaard zonder rookkanaal zorgt Ruby Fires voor sfeer binnen handbereik.