Ha-De-Ka - Logo
HaDeKa - Kast Den Haag

Cadiz

Cadiz

Prijs losse mdf schouw        v.a. : 629,-
Prijs met biobrander            v.a. : 1350,-
Prijs met electrische haard v.a. : 825,-
Prijs met mystic fire             v.a. : 1525,-

Voor meer info : http://www.kastdenhaag.nl/offerte.html

Model Cadiz is door zijn compacte afmetingen goed te plaatsen in kleinere ruimtes. Cadiz is ook als hoekschouw verkrijgbaar. Dit model is te combineren met verschillende elektrische -en keramische inzethaarden.
De Cadiz is ook verkrijgbaar als een hoekhaard. 'Cadiz corner' 

Afmetingen: 948 x 980 x 375 mm (HxBxD).

Fossil Stone is een unieke steensoort die overeenkomt met ruw of gepolijst marmer, bevestigd op een houten ondergrond. Hierdoor ontstaat het gevoel en de uitstraling van echt marmer. Toch is het gewicht relatief laag en hierdoor is een Fossil Stone schouw gemakkelijk te verplaatsen. Fossil Stone is een natuurproduct; er kunnen kleine kleur- en/of structuurafwijkingen voorkomen. Hierdoor heeft iedere schouw een eigen, uniek karakter. Ruby Fires biedt u gepolijste (glad en licht glanzende) schouwen en ongepolijste schouwen (met een ruwe structuur en een wat doffere uitstraling).

Ruby Fires is toonaangevend op het gebied van sfeerhaarden zonder rookkanaal. De ideale haard voor in uw huis. Onze collectie omvat elektrische haarden en haarden op bio ethanol. Beide systemen zijn gemakkelijk in gebruik en volkomen veilig. De openhaard zonder rookkanaal maakt het knus in elke kamer.

Met de sfeerhaard zonder rookkanaal brengt u dat extra stukje warmte in iedere ruimte. De elektrische sfeerhaard is eenvoudig te bedienen en volkomen veilig. Een kamer met klassieke of moderne inrichting? De betrouwbare haarden passen overal en voegen iets toe aan de inrichting. Dankzij de sterke en lichte materialen zijn onze elektrische haarden eenvoudig mee te nemen bij verhuizing.

De inzethaard op bio ethanol heeft alle voordelen die een haard zonder rookkanaal kan hebben. Onder andere:

  • Milieuvriendelijke biologische brandstof. 
  • Verbranding via verdampte vloeistof met regelbare vlammen.
  • Veilige verbranding zonder afvoerkanaal in ieder vertrek. 

De bio ethanol haarden werken uitstekend in bestaande kachels en openhaarden. Het systeem is ook prima geschikt voor gebruik in de caravan of buiten. Met de openhaard zonder rookkanaal zorgt Ruby Fires voor sfeer binnen handbereik.