Ha-De-Ka - Logo
HaDeKa - Kast Den Haag

Over onze producten

Onze kasten en kastenwanden zijn functioneel, van een absolute hoogwaardige kwaliteit en heel erg mooi. Samen met u bespreken wij uw wensen om zo met onze ongekende mogelijkheden uw woon- of kantoorruimte zo optimaal te benutten. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies welke materialen en welke werkzaamheden moeten verrichten om een mooi ruimtelijk effect te creëren.

Ruim assortiment

Onze kasten en kastenwanden zijn in vele kleuren en materialen verkrijgbaar. Let op: Onze kasten worden helemaal op maat geleverd, zodat wij optimaal uw ruimte kunnen inrichten. Ook voor de kastindeling horen wij eerst graag aan waarvoor u de kast wilt gaan gebruiken. Ook hier kunnen wij een goed advies geven hoe u de kast het beste kunt indelen. Vanzelfsprekend verwerken wij ook kledingliften, schoenenrekken, dassenrekken of riemhouders in de kast. Voor zakelijk gebruik houden wij rekening met eventuele kantoorartikelen als multomappen en dossier.

Wist u dat wij zijn gespecialiseerd in zogenaamde kamer-en-suite oplossingen? Zowel voor uw woonkamer, slaapkamer maar ook voor uw kantoorruimte kunnen wij slimme oplossingen doorvoeren. Zowel het scheiden van een ruimte als het oplossen van ruimtegebrek. Laat ons uw ruimte eens bekijken. Wij komen met leuke tips en een hele scherpe offerte.

Over onze kwaliteit

Wij werken met A-kwaliteit producten. Aangezien wij dagelijks bezig zijn met het inbouwen van kasten en kastwanden is het belangrijk dat wij met goed materiaal kunnen werken. De afwerking van onze producten is van een hoge kwaliteit. Ook de levensduur van onze kasten zijn langdurig. Niet alleen het basismateriaal is van een goede kwaliteit, maar ook het hang- en sluitwerk behoort tot het hogere segment. Wij werken o.a. met de merken Elfa, Allure, Raffito. Gerenommeerde kasten in onze branche.

 

HaDeKa - Allure HaDeKa - Raffito

Garanties

Natuurlijk bent u bij HaDeKa verzekerd van echte ouderwetse garanties. Ook bij ons offertetraject zult u al merken dat wij aandacht geven aan onze garantievoorwaarden. Wij leveren echt vakwerk, waar we trots op zijn. Zowel op de kasten als de draaiende onderdelen en accessoires heeft u (fabrieks)garantie. U heeft niet alleen garantie op de producten, maar u heeft ook een garantie dat wij het meest voordelige zijn in de Haaglandse, Westlandse en Rotterdamse regio. Onze klanttevredenheid scoort hoog en dat willen wij ook graag zo houden.

Direct onze voordelen

Onze voordelen en garanties op een rijtje:

  • Scherp geprijsd!
  • Dekking in heel Nederland
  • Inmeten en montage met garantie
  • Volledig op maat gemaakt
  • Bijvoorbeeld al 20 jaar fabrieksgarantie op bewegende delen (bij kasten van rafitto)

Laat eens een offerte opmaken of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag met u in contact en hechten veel waarde aan persoonlijke communicatie.